Verkoop uw bouwmaterialen via onze winkel!

By 29 March 2020 April 9th, 2020 Non classé

Een service voor de verkoop van hoogwaardige materialen tegen redelijke prijzen

Wij merken dat steeds meer ‘conventionele’ aannemers en zelfstandige ondernemers geïnteresseerd zijn in de handel van tweedehands materialen. Hoewel er verschillende websites bestaan die kleine bedrijven en particulieren helpen bij de verkoop van tweedehands materialen, gaat dit meestal gepaard met veel rompslomp. Wij bieden een one-stop service voor de verkoop van hoogwaardige materialen tegen redelijke prijzen. Wij accepteren alleen bruikbare materialen die goed gedemonteerd en compleet zijn.

Hoe werkt het?

 

Stap 1: Beoordeling

De eigenaar van het materiaal mailt foto’s door van het beschikbare materiaal. Wij maken een eerste inschatting van de waarde van de materialen. Meestal zijn foto’s voldoende, voor grote projecten kunnen we een bezoek aan de site organiseren. Samen met de beoordeling overleggen we onze eisen op het gebied van conditionering. Typisch zullen we een 50/50-verdeling van de opbrengst van de verkoop voorstellen. Breng geen materialen mee naar onze winkel voordat we ze per e-mail goedkeuren!

 

Stap 2: Levering van materiaal aan ons magazijn 

Na de deconstructie en het transport naar ons magazijn door de eigenaar worden de materialen geïnspecteerd en wordt er een eindbeoordeling gemaakt. Er wordt een consignatieovereenkomst gemaakt.

 

Stap 3: Verkoop 

Het artikel wordt te koop aangeboden op onze website. De verkoper kan het verloop van de verkoop volgen op zijn persoonlijke interface. Aan het einde van elke maand wordt de opbrengst van de verkochte goederen overgedragen aan de verkoper. De prijs van artikelen die langer dan 6 maanden onverkocht blijven, wordt verlaagd.

 

Welke materialen accepteren we in consignatie?

 

Loten tegels, hout, natuursteen, verlichting, badkameraccessoires, ijzerwaren…

Neem een kijkje in onze winkel voor inspiratie.

Heb je nog iets anders te bieden? Stuur ons een e-mail!